HOE WERKT HET?

PowerSlim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma; een manier van leven. Onder persoonlijke begeleiding werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging.

Met PowerSlim val je snel en moeiteloos af. Het PowerSlim afslankprogramma is niet gebaseerd op minder eten, maar op anders eten! In plaats van jezelf uithongeren of crashdiëten, moet je bij PowerSlim juist eten om af te vallen. Je hebt ongeveer 6 eetmomenten per dag, om de 2,5 uur. Het is een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedings-programma dat een snel en langdurig resultaat geeft zonder hongergevoel en jojo-effect.

Bij de middag- en avondmaaltijd voeg je zelf groente of rauwkost toe, aangevuld met vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor je lichaam. Tijdens het PowerSlim eiwitdieet laat je deze brandstoffen uit de voeding weg. Al drie dagen na de start van het eiwitdieet zijn de suikers in je lichaam opgebruikt. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen. Je gaat tijdens het PowerSlim afslankprogramma extra veel eiwitten eten. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Hierdoor blijft je spiermassa behouden. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op lage termijn op gewicht te blijven en het jojo- effect te voorkomen.

Lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel van het PowerSlim succes. Naast goede voeding en begeleiding is het een onmisbaar onderdeel om je lichaam gezond en slank te krijgen en te houden. Beweeg daarom iedere dag 30 minuten.

Er zijn zoveel voordelen aan deze manier van afslanken


  • Deskundig advies
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Behoud van spiermassa
  • Bevordert de stofwisseling
  • Je kan powerslim eenvoudig inpassen in je dagelijkse routine en zet razendsnel een voedzame, lekkere maaltijd op tafel.
  • Je mag 6 keer per dag eten, en lijdt dus geen honger
  • Makkelijk vol te houden
  • Blijvend resultaat.